Rådgivning

Så här får du rådgivning:

1. Ring 0155-220 800 eller maila radgivning@stua.se.

2. Tala om vilken organisation du tillhör och vad ni behöver hjälp med.

3. En rådgivare med expertis inom området och tystnadsplikt kontaktar dig och bokar en första rådgivning .

4. Under mötet sätts en handlingsplan och ärendet följs upp under nästa rådgivning.

När ärendet är genomfört, är du välkommen att kontakta oss igen om du behöver mer hjälp eller ny rådgivning med något annat vi kan hjälpa dig med.

Vi hjälper dig med

Allmän rådgivning

Juridik

Personalfrågor (varsel/permitteringar/uppsägningar)

Inköp

Lager

Försäkringsfrågor

Frågor och ansökan av statliga stöd

Ingen fråga är för liten.

  1. Ring 0155-220 800 eller maila radgivning@stua.se.

       2. Tala om vilken organisation du tillhör och vad ni behöver hjälp med.

       3. En rådgivare med expertis inom området och tystnadsplikt kontaktar dig och bokar en första rådgivning .

       4. Under mötet sätts en handlingsplan och ärendet följs upp under nästa rådgivning.

När ärendet är genomfört, är du välkommen att kontakta oss igen om du behöver mer hjälp eller ny rådgivning med något annat vi kan hjälpa dig med.

Rådgivning

Vi har en bokningstelefon som är öppen vardagar kl.08-16 för att hjälpa krisande företag i besöksnäringen i Sörmland. För  bokning av rådgivning ring: 0155-220 800 eller maila radgivning@stua.se

Rådgivningen kan till exempel handla om allmän rådgivning, juridik, personalfrågor (varsel/permitteringar/uppsägningar), inköp, lager, försäkringsfrågor med mera. Den hjälp vi erbjuder är helt kostnadsfri för dig som driver verksamhet inom besöksnäringen oavsett om du representerar ett litet eller större företag. Våra rådgivare har självklart också tystnadsplikt och all information hanteras med sekretess. 

Vanliga frågor och svar hittar du här.

Våra rådgivare

Urban Wallin

Samordnare rådgivning, affärsrådgivare

Urban är egen företagare inom ledarskapsutveckling och coachning, och är sedan augusti 2017 verksamhetsledare på deltid för Nyföretagarcentrum i Eskilstuna. Urban är projektledare för uppdraget ”Stödfunktionen för besöksnäringen”.

Irja Hökås

Samordning, affärsrådgivning

Irja har över 30 års erfarenhet av ledarskap, operativ drift samt förändringsledning. Hon har arbetat med rekryteringar, avvecklingar, samtal, omorganisationer, kriser, expansioner och nedgångar. Irja driver företaget Coachakademin med utbildning och coachning av chefer och ledningsgrupper.

 

Henric Johansson

Digital rådgivare, marknadsföring och optimering

Sedan sommaren 2018 har Henric hjälpt aktörer och destinationer inom besöksnäringen i Sörmland att bli mer digitala och lyckas med sin marknadsföring. 

Henric kan hjälpa ditt företag inom besöksnäringen med allt från bokning och betalningslösningar på hemsidor till PR, annonsering och optimering av sociala medier och Google. Henric jobbar på Stua som är Google DMO Partner.

Mahfouz Hebrawi

Digitala möten, IT-funktion, affärsrådgivare

Mahfouz Habrawi är affärsrådgivare med inriktning mot utlandsfödda företagare. Han har god erfarenhet av personlig rådgivning då han jobbar med det på NyföretagarCenrum i Eskilstuna och Östra Sörmland är själv entrepenör. Han är van att hjälpa till med rådgivning på svenska där han översätter svåra ord och begrepp till arabiska och engelska.

Henrik Steberg

Produktutveckling, affärsrådgivning

Henrik har sedan avslutade studier på Turismprogrammet på Karlstad universitet 2017 arbetat på Stua med projektledning, företagsrådgiving och produktutveckling.

Produktutvecklingen genomförs enligt modellen för tjänstedesign och syftar alltid till att matcha företagets önskan om utveckling med vad den möjliga kunden efterfrågar.

Henrik har genom projektledning inom projekt kopplat till digitalisering och ledarskap skapat en bred kunskap om tidigare nämnda områden.

Kontakta oss för att boka rådgivning.
Vi kan hjälpa dig!

Sara Lundgren

Projektkoordinator, kommunikation

Sara arbetar med att koordinera och sköter kommunikationen för stödinsatsen.

Sara är utbildad inom digital kommunikation och har flerårig erfarenhet av att arbete med digital kommunikation via digitala medier. 

Sebastian Strid

Butiker, leverantörer, matkluster

Sebastian har mer än 25 års erfarenhet både nationellt och internationellt av ledande befattningar inom försäljning, förändringsarbete, organisation och personal. Han har under sin karriär arbetat som säljare, försäljningschef, affärschef samt VD och har bred kunskap från både stora och små företag.

Torbjörn Kock

Produktutveckling, affärsutveckling, processutveckling, Stolt Mat i Sörmland

Torbjörn har 15 års erfarenhet av att driva och leda anläggningar inom besöksnäringen, med kunskap kring förändringsarbete, personalansvar och organisationsutveckling. På Stua har Torbjörn jobbat med bl.a. affärsutveckling, produktutveckling, digitalisering och processutveckling – där han också är utbildad processledare inom ©Kurbits Metodiken.