Nätverksträff med tema: Så kan du öka din konkurrenskraft och synlighet i digitala kanaler

18 september 2023 kl. 09:00 - 12:00

Plats : Blommenhof Hotell i Nyköping

Dagen vänder sig till dig som är aktör inom camping och hotellnätverket och för aktörer inom projektet Data för besöknäringens affärsutveckling.

Tillsammans med Marcus Ståhl från Fjällbyrån bjuder vi in till en lärorik träff den 18 september på Blommenhof Hotell i Nyköping. Du som är verksam inom hotell och campingbranschen eller deltagit i projektet Data för besöksnäringens affärsutveckling är välkommen att delta i denna aktivitet.

Under träffen kommer vi prata om digital marknadsföring och hur man kan använda digitala kanaler och data för klokare beslut och ökad synlighet.

Marcus Ståhl från Fjällbyrån kommer hålla i en föreläsning med workshop som heter ”Så kan du öka din konkurrenskraft och synlighet i digitala kanaler”.  Marcus kommer berätta hur du med 7 enkla steg lyckas med din marknadsföring och får koll på dina digitala verktyg. Ta gärna med egen dator för att på plats kunna titta på det du behöver hjälp eller vägledning med.

Möjlighet att stanna på lunch till självkostnadspris finns, vänligen informera oss om du planerar stanna. Vi bjuder på kaffe, te och fika vid ankomst.

Välkommen med din anmälan redan nu!

Tid: 9-12 (Fika från kl. 9, programmet börjar från 9.30)
Datum: 18 september
Plats: Blommenhof Hotell, vägbeskrivning

Aktiviteten finansieras av projektet Data för besöksnäringens affärsutveckling.

Eventet finansieras av

Stua-svart-2000px

rs_logo_rod

stergotland

regionorebrolan1radcmyk

Uppsala

regionvastmanland_liggande_4f_400px

eu_fond_logo

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin