Fördjupningswebbinarium med Q&A om employer branding och hur du kan bli mer attraktiv som arbetsgivare

27 januari 2023 kl. 13:00 - 16:00

Plats : Digitalt

Dagen vänder sig till företag i turismindustrin som deltagit i workshops tidigare i höst, eller under förmiddagens webbinarium.

Under hösten har aktörer inom turismindustrin i Sörmland tillsammans tagit ett initiativ för att höja ribban för vårt samarbete och våra initiativ inom employer branding.

Vi har haft ett inspirationsseminarium om employer branding, vi har samlats i branschforum och i workshops för att identifiera våra utmaningar och höja vår kompetens med hjälp av ökad kunskap och introduktion till modeller och verktyg.

Du som har deltagit i workshops under hösten, kommit igång med övningar eller deltagit under förmiddagens introduktion, har chansen att delta i Q&A. Vid detta tillfälle kan du ställa kompletterande frågor eller funderingar. Q&A tillfället hålls digitalt mellan kl. 13-16, mer information om detta tillfälle uppdateras inom kort. Länk skickas ut några dagar innan utsatt datum.

Anne Margrethe Mannerfelt från Employer branding byrån KSMG kommer att hålla i föreläsningen på förmiddagen och också hålla i Q&A-tillfället på eftermiddagen.

Funderar du över något? Hör av dig på 0155-22 27 70 eller maila stua@stua.se 

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin