Introduktionswebbinarium om employer branding och hur du kan bli mer attraktiv som arbetsgivare

27 januari 2023 kl. 09:00 - 12:00

Plats : Digitalt

Dagen vänder sig till företag inom turismindustrin

Tid 9-12, med möjlighet att delta 13-16 i en fördjupning med frågor och svar

Under hösten har aktörer inom turismindustrin i Sörmland tillsammans tagit ett initiativ för att höja ribban för vårt samarbete och våra initiativ inom employer branding.

Vi har haft ett inspirationsseminarium om employer branding, vi har samlats i branschforum och i workshops för att identifiera våra utmaningar och höja vår kompetens med hjälp av ökad kunskap och introduktion till modeller och verktyg.

Du som har missat tillfällena under hösten har chansen att höra hur man jobbar på ett strategiskt och effektivt sätt med employer branding under en webföreläsning på förmiddagen den 27:e januari. Webföreläsningen sänds mellan kl. 9-12, länk skickas ut någon dag innan föreläsningen.

Under eftermiddagen bjuder vi sedan in till en Q&A för dig som har kommit igång med övningarna och har kompletterande frågor eller funderingar. Q&A tillfället hålls digitalt mellan kl. 13-16, mer information om detta tillfälle uppdateras inom kort. Länk skickas ut några dagar innan utsatt datum.

Anne Margrethe Mannerfelt från Employer branding byrån KSMG kommer att hålla i föreläsningen på förmiddagen och också hålla i Q&A-tillfället på eftermiddagen.

Funderar du över något? Hör av dig på 0155-22 27 70 eller maila stua@stua.se 

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin