Kultivera – tredagars utveckling för kulturaktörer

22 september 2023 - 24 september 2023 kl. 16:30 - 16:00

Plats : Solbacka, Stjärnhov

Dagen vänder sig till dig som är kulturföretagare i Sörmland.

Bor du i Sörmland och har ett företag inom kultur? Nystartad, på gång att starta eller varit igång ett tag men är i behov av att ta ett nytt steg i utvecklingen?

Den 22-24 september anordnar Kulturkluster Sörmland och Stua Kultivera – ett tredagars utvecklingsläger för kulturaktörer med fokus på solo- och tvåmansföretag.

Det blir tre intensiva dygn av inspiration, stora och små idéer, handfasta kunskaper och trevlig samvaro. Vi kommer arbeta med målformulering, självledarskap, att förtydliga och renodla det du erbjuder och att identifiera dina kunder. Målet är att alla deltagare ska ha en  tydlig inkomstmodell och individuell plan för nästa steg när helgen är över.

Arbetet leds av Martin Q Larsson som driver Subtopias kulturinkubator Katapult i Botkyrka och har lång erfarenhet av att arbeta med idé- och företagsutveckling inom kulturella och kreativa näringar. Utöver att vara en uppskattad workshopledare, inspiratör och projektledare med både nationella och internationella uppdrag arbetar han även som musiker och kompositör.

Tid: Tre heldagar, fredag-söndag 22-24 september (två övernattningar)

Plats: Solbacka, Stjärnhov

Arrangör: Kulturkluster Sörmland och Stua i samarbete med Solbacka

Pris: 1 200 kr exkl. moms för logi på Solbacka

Sista anmälningsdatum: 6 september. OBS! Begränsat antal platser så anmäl dig nu!

Eventet finansieras av 

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin