Välkommen på en digital träff med hotellnätverket den 6 oktober kl. 09

6 oktober 2020 kl. 09:00 - 10:30

Höstens första träff med nätverket kommer fokusera på att låta er som deltar i nätverket utbyta erfarenheter från den skakiga våren och sommaren som varit. Med tanke på att Folkhälsomyndigheten fortfarande uppmuntrar till försiktighet kommer denna inledande träff att hållas digitalt via plattformen Teams.

 

Träffen kommer ledas av Irja Hökås, som under våren och sommaren jobbat som rådgivare för företag som drabbats av pandemin. Irja har sedan tidigare erfarenhet från att ha ledande roller inom hotellbranschen och har under sina verksamma år inom branschen drivit hotell under kriser. Med dessa erfarenheter i bagaget delar Irja med sig av insikter som kan vara till nytta för er framtiden.

 

Vår förhoppning är att vi under denna träff ska kunna utbyta erfarenheter och få tips på hur man kan tackla utmaningar under kris och ovisshet. Ju fler som vill dela med sig av erfarenheter ju klokare blir vi, ni får därför gärna dela denna inbjudan till kollegor inom branschen som ni tror kan ha nytta av det!

 

Driver ni hotell i Sörmland och önskar att delta i det kostnadsfria nätverket för hotell?

Kontakta
henric@stua.se
0155-22 27 77

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin