Kontakt: stua@stua.se | 0155-222770

Webbinarium – Laddstolpar som affärsfördel

5 juni 2023 kl. 10:00 - 11:30

Plats : digitalt via teams. Ingen föranmälan krävs. Klicka här för att ansluta till mötet

Webbinariet vänder sig till företag och företagsfrämjare.

Den 5 juni kl 10.00-11.30 bjuder företagslotsen i Sörmland in till en digital informationsträff om hur laddstolpar kan bidra till positiv effekt för verksamheten. Ingen föranmälan krävs utan klicka på länken nedan för att ansluta till Teams-mötet.

Webbinariet riktar sig främst mot företag och företagsfrämjande organisationer.

Experter och goda exempel delar med sig av sin kunskap och erfarenhet, vi får lyssna på:

Svensk fordonsladdning – Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom laddning över hela landet. Specialister inom fordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Svenska Fordonsladdning kommer presentera olika lösning som de tillhandahåller, vanligt förekommande frågor, allmänna regler samt vilken typ av laddning som passar just din verksamhet.

Energikontoret Mälardalen – Brist på information, tid och kapital sätter käppar i hjulet för många företag som vill energieffektivisera. De går miste om möjligheten att stärka sitt varumärke, minska sina kostnader och öka sin konkurrenskraft – och, inte minst, bidra till positiv påverkan på klimatet. Energikontoret kommer ta ett helhetsgrepp kring dagens laddinfrastruktur och vilka framtida behov som kommer finnas.

Länsstyrelsen Södermanland – Länsstyrelsen kommer tillsammans med Naturvårdsverket under hösten att arbeta vidare med klimatklivet. Klimatklivet är investeringsstödet som gör det möjligt att satsa på fossilfri framtidsteknik och grön omställning. Det kan sökas av företag, kommuner, regioner och organisationer i hela Sverige. Under webbinariet kommer Länsstyrelsen dela med sig av erfarenheter av stödet hittills, och om senaste info om kommande ansökningsperioder. Nästa ansökningsperiod blir som tidigast under hösten 2023.

Toftaholm Herrgård – Laddstationsbristen i Sverige riskerar att drabba stora delar av besöksnäringen. Men de finns också dem som har blivit fulladdade — en av dem är Toftaholm Herrgård i Småland. Pelle Hjortblad, vd berättar om hur det gick till när herrgården fick elbilsladdare och vad det har betytt för verksamheten.

Sprid gärna och bjud in fler i er organisation som kan ha nytta av innehållet.

Undrar du över något? Kontakta:
Henrik Steberg
0155-22 27 72
henrik@stua.se

Ingen föranmälan krävs. Klicka här för att ansluta till mötet

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin