Webbinarium – Miljömässig hållbarhet för mötesindustrin

15 mars 2023 kl. 10:00 - 11:00

Plats : Digitalt via teams

Dagen vänder sig till dig som är företagare eller offentlig främjare inom och kring mötesindustrin!

Välkommen till ett webbinarium om miljömässig hållbarhet, för dig som företagare eller offentlig främjare inom och kring mötesindustrin!

Syftet med webbinariet är att ta med dig på en resa till en hållbar besöksnäring med fokus på den miljömässiga hållbarheten och hur vi tillsammans kan ta oss dit! Du som deltagare kommer få förståelse för varför en helhetssyn på hållbarhet är en förutsättning för framgång och varför samarbete för hållbarhet (mål 17 – De globala målen för hållbar utveckling) är så centralt för alla aktörer.

Föreläsare är Jan Peter Bergkvist, senior rådgivare, författare och föreläsare med lång bakgrund inom besöksnäringen internationellt och nationellt.

Innehållet baseras också på det tidigare arbetet som tagits fram genom en think tank.

Projektet Hållbar mötesindustri i Västmanland och Sörmland drivs i samverkan av Stua och Västmanland turism och pågår mellan 2021–2023. Projektet vänder sig till företag och föreningar som är aktiva inom mötesindustrin samt angränsande verksamheter inom Västmanland och Sörmland. Projektet finansieras med medel från Region Sörmland, Region Västmanland och europeiska regionala utvecklingsfonden.

Läs gärna mer om projektet här: https://www.destinationsutveckling.com/projekt/hallbar-motesindustri-i-vastmanland-och-sormland/

Anmäl dig till: sandra@stua.se

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin