Webbinarium – Social Hållbarhet för mötesindustrin

7 december 2022 kl. 10:00 - 11:00

Plats : Webbinarium via Teams

Detta är webbinarium 2 av 3 i Think Tanken, inom projektet Hållbar mötesindustri i Västmanland och Sörmland.

Välkommen till ett webbinarium om social hållbarhet för dig som företagare eller som offentlig främjare inom och kring mötesindustrin.

Syftet med webbinariet är att ta med dig på en resa genom alla aspekter av social hållbarhet och skapa kunskap för hur du går vidare med arbetet i eller gentemot verksamheter. Du som deltagare kommer även få förståelse för varför satsningar på social hållbarhet ger konkurrensfördelar och möjliga vinster för både individen och hela organisationen. Innehållet baseras på det tidigare arbetet som tagits fram genom en Think Tank. Länk till Think Tanken verktygslåda

Detta är webbinarium 2 av 3 kopplat till hållbarhetsaspekterna i Think Tanken, inom projektet Hållbar mötesindustri i Västmanland och Sörmland.

Föreläsare är Julia Strandberg och Helena Torhage. Julia är vd på Inkluderingsbyrån som hjälper organisationer med jämställdhet, inkludering och mångfald för att därigenom öka tillväxt och trivsel. Helena är vd på Backing The Future, ett nätverk för aktörer inom hållbarhet som genom synergier accelererar omställningen.

Hållbar mötesindustri i Västmanland och Sörmland drivs i samverkan av Stua och Västmanland turism och pågår mellan 2021–2023. Projektet vänder sig till företag och föreningar som är aktiva inom mötesindustrin samt angränsande verksamheter inom Västmanland och Sörmland. Det övergripande målet är att öka mötesindustrins konkurrenskraft och underlätta arbetet med att ställa om verksamheter och affärsmodeller, under och efter pandemin. Företagen som deltar i projektet erbjuds utveckling genom exempelvis rådgivningar, workshops och matchmakingevent med andra företag.

Projektet finansieras med medel från Region Sörmland, Region Västmanland och europeiska regionala utvecklingsfonden.

Bjud gärna in och vidarebefordra inbjudan till eventuella intressenter.

För anmälan och frågor vänligen kontakta projektledare:
Sandra Wisén
Stua
Tel/mobil: +46 (0)155 15 02 42
E-post: sandra@stua.se

 Eller läs mer om projektet på knappen nedan.

Eventet finansieras av 

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin