Fortsätt inspireras av Turismindustrins dag!

Under Turismindustrins dag bjöds det på flera matnyttiga och inspirerande seminarium. Vill du fräscha upp minnet eller kunde du inte närvara? Ingen fara, vi har filmat och samlat föreläsningarna så att du kan ta del av dem i efterhand och inspireras. 

Inspireras av Solbacka/Sisyfogruppen

Svårt är roligt, enkelt är tråkigt. Sisyfosgruppen har tagit sig an en spännande uppgift att utveckla Solbacka till en plats som gör en liten del av världen både roligare och mer spännande.

Lindeborgs Eco Retreat - Sörmlands nominering till Stora Turismpriset

Sörmlands nominering till Stora Turismpriset 2022. Lindeborgs Eco Retreat har valts ut som kandidat på grund av sitt innovativa hållbarhetsarbete. Deras anläggning genomsyras av hållbara materialval, produkter, aktiviteter och innovativa energilösningar.

Hälsodestination Svartådalen - Västmanlands nominering till Stora Turismpriset

Västmanlands kandidat till Stora Turismpriset 2022. Från Västmanland får vi ta del av ett innovativt samverkansprojekt i Hälsodestination Svartådalen – ett nätverk som tillsammans skapar upplevelser med inriktning på hälsa och rekreation i ett riksintressant friluftsområde, med höga naturvärden och ett rikt djurliv. Tillsammans lyfter de varandra och stärker bygden.

Åsa Malmqvist, Stua - ökad export för turismindustrin

Vilka reser till Sörmland? Hur kan vi möta deras efterfrågan? Ta del av de analyser och slutsatser som projektet ökad export i turismindustrin har kommit fram till.

Stockholm Skavsta flygplats utvecklas

Explore Skavsta kommer och berättar om deras planer för Skavsta flygplats, deras planer kring att utveckla företagspark, logistik och solcellspark.

Obemannad uthyrning med Kayakomat

Kayakomat erbjuder obemannad kajakuthyrning världen över. Boka online, få en kod till din kajak eller SUP, lås upp den och ge dig ut på äventyr. Kayakomat kommer och berättar om deras resa från start, och deras planer på framtiden. De deltager också på matchmakingen under eftermiddagen – passa på att boka in en träff med dem på plats.

Benny Skyttman - Cykla mellan gårdarna

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin