Hej från Malin, ny processledare för Stolt Mat i Sörmland

Hej alla matmänniskor och välkomna till ett nytt år med Stolt Mat i Sörmland! Jag har fått den stora äran att ta över stafettpinnen av Torbjörn, som gjort ett fantastiskt arbete med Stolt Mat, inför det här nya året. Det är jag superstolt över – för jag älskar mat, hållbarhet och Sörmland.

Under det här året har jag två stora mål med mitt arbete i Stolt Mat. Att få fler att upptäcka och njuta av den sörmländska matidentiteten och att arbeta med kompetenshöjande insatser i livsmedelskedjan. Vi är alla överens om att mer mat behöver produceras i Sörmland, fler behöver kunna och vilja arbeta i kedjan för att i förlängningen fler ska vilja och kunna njuta av den sörmländska maten.

Det här är en stor utmaning och samverkan är nyckeln. Jag ser så mycket fram emot att jobba tillsammans med er och lära mig massvis av er alla. Ha ett underbart matår, nu kör vi!

Bästa hälsningar, Malin

Kontakt:

Malin Ahnelöv
malin@stua.se
0155 – 15 02 41

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin