Kontakt: stua@stua.se | 0155-222770

Kommunikationsinsats Restaurang- och livsmedelsprogram

Kompetensbristen inom restaurang och kockyrket är ett stort problem inom vår bransch, som hotar utvecklingen och arbetsmiljön. Att välja Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet skapar stora möjligheter till en lång, kreativ och rolig karriärväg. I Sörmland finns tre gymnasieprogram att välja och för att fler ska hitta dit så har vi tillsammans med skolorna och aStory Kommunikationsbyrå tagit fram marknadsföringsmaterial, så att allt fler elever ska hitta till en ny karriär inom kök. 

Filmerna får spridas fritt, så använd gärna vid behov. 

"... Jag ville jobba med någonting kreativt, någonting som har med mat att göra, för jag älskar att laga mat ... Min allra största dröm är att någongångi framtiden starta en egen restaurang"

- Elev på programmet

Lindengymnasiet
Nyköping Strand

"Jag tycker det är viktigt att vi jobbar med gäster för att man får en större inblick i det riktiga arbetslivet, istället för att vi bara gör mat för att träna. Det här blir mer på riktigt när vi får en service."

- Elev på programmet

"lärarna går alltid att prata med, dom hjälper dig så mycket dom kan. dom försöker alltid göra det bästa för dig, man har väldigt roligt tillsammans"

- Elev på programmet

Rinmangymnasiet

Info

Insatsnamn
Kommunikationsinsats

Period
2022-2023

Projektledare
Stua AB

Kontaktuppgifter
stua@stua.se

Externa länkar

Stua.se 

Destinationsutveckling.com

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin