Kontakt: stua@stua.se | 0155-222770

Nyhetsbrev februari 2021

Nyheter från Destinationsutveckling Sörmland

FEBRUARI 2021

Ambassadörsutbildning

A-Warbro-Kvarn-thumb-1

Nu finns en digital ambassadörsutbildning för verksamma inom besöksnäringen i Sörmland tillgänglig. 

För att ta arbetet med Sveriges Slottsdestination vidare involveras besöksnäringen i Sörmland genom en digital ambassadörsutbildning med några enkla riktlinjer hur vi gemensamt arbetar för att skapa storyn om och etablera Sveriges slottsdestination. I utbildningen kommer du som företag att få ta del av verktyg och inspiration för att både lära dig mer om den sörmländska historien men också handfasta tips och idéer hur du kan använda ambassadörsskapet för att utveckla din verksamhet genom exempelvis storytelling.

Amabassadörsutbildningen är kostnadsfri och tillgänglig för samtliga besöksnäringsföretag i Sörmland – Visst vill du också skapa ”Stories of Sörmland”?

Registrera dig/logga in på Lärplattformen för att gå utbildningen.

Utvecklingscheckar för företag inom
natur- och ekoturism

Tillväxtverket erbjuder inom kort utvecklingscheckar som ska bidra till att öka natur- och ekoturismföretags förmåga att utveckla och ställa om sin verksamhet. Stödet är en del i ett uppdrag som regeringen har gett Tillväxtverket som handlar om att stärka förändringsförmågan och omställningen i besöksnäringsföretag. Utlysningen planeras öppna den 28 februari. 

Är du intresserad av söka? Vi hjälper dig att komma igång. Ta kontakt med stua@stua.se för ett kostnadsfritt digitalt möte på 30 min för frågor gällande utlysningen och stöttning i att komma igång. Vid hjälp vid fler tillfällen tillkommer en kostnad. 

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder gratis rådgivning för dig och ditt företag inom besöksnäringen i Sörmland, genom digitala möten.

Få hjälp med bland annat prissättning, merförsäljning och strategi för sociala medier.

Boka rådgivning här.

Evenemang på
Visit Sörmland

VisitSörmland.se utvecklas och nu finns den efterlängtade evenemangskalender uppe! Tipsa om ditt evenemang eller erbjudande så fyller vi tillsammans kalendern med massor av härliga evenemang och erbjudanden.

Stödinsats för besöksnäringen

Du som behöver rådgivning och stöd i din verksamhet kan höra av dig till oss på Stua för att bli kontaktad av en rådgivare. All rådgivning sker under sekretess.

Du kan även få hjälp att sprida dina erbjudanden via Visit Sörmlands och Stolt mat i Sörmlands digitala kanaler. 

Kontakta rådgivningen stödinsats:

radgivning@stua.se
eller
tel. 0155-22 08 00

Vill du boka upp ett rådgivningstillfälle

eller komma i kontakt med oss?

stua@stua.se

0155 22 27 70

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin