Nyhetsbrev januari 2021

Nyheter från Destinationsutveckling Sörmland

JANUARI 2021

Digital kompetensutveckling - när det passar er!

larplattform

Vi kan nu stolt berätta att våra första kurser för digital kompetensutveckling är klara! Först ut är en kurs inom ledarskap, organisationsutveckling och intern kommunikation, och en kurs för mångfald på arbetsplatsen. Vi håller också redan nu på att arbeta med framtagandet av en digitaliseringskurs, och mer kurser kommer succesivt fyllas på under det kommande året.

Upplägget är enkelt: du och ditt företag går med i projektet, och går därefter de kurser som passar er verksamhet. Eftersom hela upplägget tillsvidare är helt e-baserat, så väljer ni själva när ni går kurserna. Gå med redan nu för att öka ditt företags konkurrenskraft!

Vill du veta mer om projektet? Kontakta Karin, karin@stua.se 0155-22 27 75.

Läs mer om projektet här.

Digitalt kunskapsseminarium - internationell paketering

Tillväxtverket bjuder in aktörer i besöksnäringen för att tillsammans lära oss mer om hur Sverige kan stärka sitt erbjudande mot utländska researrangörer och internationella marknader den 17 februari.

På agendan står bland annat Konsumenttrender 2021 och framåt, Hållbar turism, samt hur ett incomingbolag arbetar. Vi får även höra från företag som har arbetat med internationella marknader.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder gratis rådgivning för dig och ditt företag inom besöksnäringen i Sörmland, genom digitala möten.

Få hjälp med bland annat prissättning, merförsäljning och strategi för sociala medier.

Boka rådgivning här.

Evenemang på
Visit Sörmland

VisitSörmland.se utvecklas och nu finns den efterlängtade evenemangskalender uppe! Tipsa om ditt evenemang eller erbjudande så fyller vi tillsammans kalendern med massor av härliga evenemang och erbjudanden.

Stödinsats för besöksnäringen

Du som behöver rådgivning och stöd i din verksamhet kan höra av dig till oss på Stua för att bli kontaktad av en rådgivare. All rådgivning sker under sekretess.

Du kan även få hjälp att sprida dina erbjudanden via Visit Sörmlands och Stolt mat i Sörmlands digitala kanaler. 

Kontakta rådgivningen stödinsats:

radgivning@stua.se
eller
tel. 0155-22 08 00

Nominera en kollega till Visitas HEB-stipendium

Varje år delar Visita Mellersta ut sitt kompetensutvecklingsstipendium Hans Erik Börjeson-stipendiet. Visita Mellersta vill uppmärksamma talanger som har, eller kommer att ha, stor betydelse för utvecklingen av vår näring. 

Stipendiet omfattar 30 000 kr och ska användas till kompetensutveckling inom branschen, antingen i Sverige eller utomlands. Det kan exempelvis vara kurser, utbildningar eller inspirationsresor. Etablerad profil eller ”rising star” spelar ingen roll så länge du brinner för branschen. 

Vi vet att det finns många fantastiska företagare och medarbetare inom Sörmland som förtjänar extra uppmärksamhet, och vill därför uppmana er att skicka in era nomineringar! Du kan nominera både dig själv och andra.

Vill du boka upp ett rådgivningstillfälle

eller komma i kontakt med oss?

stua@stua.se

0155 22 27 70

God fortsättning på 2021!

Önskar Henrik, Åsa och Henric

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin