Kontakt: stua@stua.se | 0155-222770

Nyhetsbrev oktober 2020

Nyheter från Destinationsutveckling Sörmland

OKTOBER 2020

Utveckla ditt företag

Behöver du rådgivning inom produktutveckling eller digitalisering?

Som besöksnäringsföretag i Sörmland kan du ta del av vårt utbud för att utveckla din verksamhet. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning inom produktutveckling och digitalisering, företagsnätverk för erfarenhetsutbyte m.m.

I lärplattformen får du som företagare inom besöksnäringen i Sörmland tillgång till kurser och annat kostnadsfritt material.

10 november –

Save the date!


Vi bjuder under förmiddagen in till ett digitalt webbinarium med omvärldsspaning! På agendan går vi bland annat igenom lite vad som är på gång från lokalt och regionalt.

Vi får lyssna på Anders Johansson, som bland annat skriver för Besöksliv om att ”Nu är rätt tid att tänka nytt”

Vi kommer även få höra om konferensanläggningen Vår Gårds resa att ”Hitta nya affärsmodeller i krisen spår”. Vd Kadi Upmark berättar om deras resa att hitta nya målgrupper och öka utbudet mot privatgäster. 

Läs mer här 

Webbinarium

Under våren och sommaren har det genomförts ett flertal webbinarium inom bland annat omställningsstöd, 50-personers regeln m fl. Våra föreläsare har alltid expertis och god erfarenhet i sitt ämne! 

Läs mer

Informationsträff om E-kurser i besöksnäringen

Den 2 november, klockan 13:00-14:00 bjuder Stua in till en informationsträff om projektet E-kurser besöksnäringen Sörmland!

Projektet är till för att kompetensutveckla, anställda, korttidspermitterade och varslade inom besöksnäringen i Sörmland, detta främst genom e-kurser inom lämpliga områden. Informationsmötet vänder sig i första hand till små- och medelstora företag inom besöksnäringen i Sörmland. Representanter från andra delar av näringslivet, offentlig och ideell sektor är dock varmt välkomna att delta i mötet! 

Träffen genomförs digitalt via Microsoft Teams.

 

Läs mer och anmäl dig här

Har du några frågor kontakta Karin Larsson, karin@stua.se, tel 0155-222772.

Tillbaka efter föräldraledighet

På måndag den 2 november välkomnar vi
Henrik Steberg tillbaka efter föräldraledighet.
Han kommer bland annat fortsätta jobba med produktutveckling och rådgivning till företag.

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin