E-kurser besöksnäring Sörmland

Effekterna av Corona-viruset har fått och får fortsatt stora konsekvenser för besöksnäringen. Ju längre det pågår, desto större påverkan. Besöksnäringen står i ett läge där de snabbt behöver öka efterfrågan, från helt nya målgrupper, men det kräver förändrade arbetssätt, och ibland helt nya.

Utbildningarna ska matcha företagens och personalens behov, för att kunna ställa om mot nya trender, målgrupper kort- och långsiktigt. De ges ökad kunskap kring t ex scenarioplanering, marknader, målgrupper, försäljning, digitaliseringens möjligheter för snabbare förändringar och omställning nu och i framtiden.

Besöksnäringen är ofta mindre företag, som ibland kan ha svårt att skicka iväg personal på utbildning, men behovet att utbilda personalen finns där och stärker både individernas och företagens konkurrenskraft.

Är ditt företag i besöksnäringen intresserat av att delta i kurser online?

Stua tar nu emot intresseanmälningar från företag i besöksnäringen, som fr o m i höst vill delta i e-kurser, workshops och livesändningar med interaktion i olika ämnen. Utbildningarn ska matcha företagens och personalens behov, och ge ökad kunskap kring t ex scenarioplanering, marknader, målgrupper, försäljning, digitalieringens möjligheter för snabbare förändringar och omställning nu och i framtiden.  

Låter det intressant eller vill du veta mer om projektet?
Kontakta STUA, stua@stua.se, 0155 – 22 27 70.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin