Kontakt: stua@stua.se | 0155-222770

Turismindustrins dag – en succé

Turismindustrins dag bjöd över 80 gäster på en dag med en mängd med inspiration och goda exempel från industrins alla branscher. Dagen avslutades med matchmaking mellan företag för utvecklandet av affärssamarbeten. Med 35 företag runt 19 bord, genomfördes hela 130 möten.

Sisyofosgruppen berättade om att svårt är roligt när man utvecklar Solbacka till en plats som gör en liten del av världen roligare och mer spännande.
Kayakomat, som också deltog på matchmaking, berättade om hur det är att vara en internationell obemannad kajakuthyrare och om deras framtida planer.
Sörmland, respektive Västmanlands nominerade för stora turismpriset 2022; Lindeborgs Eco Retreat och Hälsodestination Svartådalen bjöd på inspiration i form av hållbarhet och samverkan.
Stua avslutade förmiddagen med att berätta mer om arbetet mot en ökad export i turismindustrin, vilka internationella besökare som reser till regionen och hur vi möter efterfrågan.
Se resultatfilmen från projektet ”Ökad export i turismindustrin” här. 

Trender / insikter från dage

  • här ska det fyllas på och se över rubriken. 

”Eftermiddagens matchmaking blev en energirik eftermiddag. Det var en fantastisk stämning där flera uttryckte att det var ett bra sätt att knyta nya kontakter och oväntade kontakter. Det ska bli spännande att följa om det leder till konkreta affärer.”

– Åsa Malmqvist, Projektledare Turismindustrins dag

Bilder från dagen!

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin